Διαφήμιση
Δευτέρα, 23 Απρίλιος 2018 19:21

Η TW Audio στην Prolight+sound 2018

Η TW Audio στην πρόσφατη έκθεση Prolight+sound 2018 εκτός από τους σημαντκότερους εκπροσώπους των touring προϊοντικών σειρών της, έδωσε έμφαση στα νέα προϊόντα της οικογένειας i series που απευθύνονται σε ευρείας γκάμας installation εφαρμογές. 
Είδαμε λοιπόν τα νέα T30i, T20i από τη σειρά Τ, και τα M12i και M8i της σειράς Μ.

Το μεγάλο T30i αποτελεί ένα installation point source ηχείο πλήρους φάσματος, με δυο 15ινσα γούφερ και ένα HF driver 1,4 ίντσας με φόρτιση χοάνης, που βρίσκεται τοποθετημένο ανάμεσα στα δυο γούφερ και έχει διασπορά 90x50 μοίρες, ενώ το μέγιστο SPL του φτάνει τα 139dB. Η εκίννηση της απόκρισης συχνότητας από τα 34Hz σημαίνει ότι για μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών το ηχείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς συνοδεία subwoofer.

To μικρότερο T20i φοράει δυο 10ιντσα γούφερ και ένα HF driver 1,4 ίντσας που φορτίζεται από περιστρεφόμενη χοάνη με διάγραμμα κάλυψης 90x50 μοίρες, ενώ προαιρετικά μπορεί να κανείς να το παραγγείλει και με την 60x40 μοίρες χοάνη που του προσφέρει συνολικά 4 διαφορετικές γωνίες διασποράς.

Οσον αφορά τους installation εκπροσώπους της σειράς Μ, το M12i είναι η installation εκδοχή του M12, και ‘φοράει’ ένα 12ιντσο γούφερ και ένα HF driver 1,4 ίντσας με δυο κυματοδηγούς να είναι διαθέσιμους προκειμένου να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις κάθε εγκατάστασης όσον αφορά το διάγραμμα κάλυψης (90x60 και 60x45) και μπορεί να τοποθετηθεί είτε κάθετα είτε οριζόντια. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η TW, πρόκειται για μια cost effective πρόταση, εξ’ ού και μπορεί να οδηγηθεί και από στάνταρ ενισχυτικά δίχως ενσωματωμένο DSP επεξεργαστή.

Το M8i είναι το μικρό αδελφάκι του και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο δημοφιλή προϊόντα της TW Audio. Φοράει ένα 8ιντσο γούφερ και μια κόρνα 1ίντσας με διασπορά 90x60 μοίρες και δυνατότητα περιστροφής,

Ένα νέο προιόν της TW Audio που έκανε το ντεμπούτο του εδώ στη Φρανκφούρτη, ήταν το λιλιπούτειο "under-sofa subwoofer" B14i με ύψος μόλις 24 εκατοστά, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί σε πλαινούς τοίχους ή οροφή.

Φοράει ένα γούφερ 14 ιντσών, επιτυγχάνει μέγιστο SPL126dB, έχει απόκριση συχνότητας από 39Hz έως 120Hz και ζυγίζει μόλις 20 κιλά, ενώ διατίθεται σε όλα τα RAL χρώματα μετά από παραγγελία.

Οσον αφορά την touring σειρά, σε περίοπτη θέση στο κέντρο του περιπτέρου της εταιρίας βρισκόταν το VERA 20 το νεότερο compact array της εταιρίας που προορίζεται βεβαίως και για μόνιμες εγκαταστάσεις, συνοδευόμενο από το εξίσου compact, flyable sub VERA S32…

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα προϊόντα της TW Audio θα σας δώσουν στην εταιρία DiGiKal…

Επαφή
DiGiKal

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση